
Kullanılan Malzemeler;
1,5 Paket petibör bisküvi
1 paket kakaolu puding
3 Su bardağı süt
Üzeri için;
1 Paket krem şanti
1 Su bardağı süt
1 Adet muz
YAPILIŞI
İlk önce bisküvileri istediğiniz büyüklükte kırın geniş bir kaba alın pudingi tencereye boşaltın içerisine sütünü koyup kısık ateşte karıştırarak pişirin.15 dk beklettikten sonra bisküvilerin üzerine döküp karıştırın. Soğuduktan sonra yuvarlak bir kabın içine streç filmle kaplayıp soğuyan karışım hepsini dökün ve üzerini kapatıp 2-3 saat dolapta dinlendirin. Kremşantiyi sütle karıştırın ve kıvamı katılaşınca dolapta bekletin. Pastamız dinlendikten sonra üzerine kremşantiyi dökün ve her yerine gelecek şekilde yayın.Muzları yuvarlak keserek pastanın üzerini süsleyin. İstediğiniz meyveylende süsleyebilirsiniz. 1 Saat daha dolapta bekletin ki kremşanti pastanın üzerinde tam sertleşsin ondan sonra servis edebilirsiniz.
AFİYET OLSUN.
0 yorum :
Yorum Gönder