Neslihan'dan
Leziz Yemek Tarifleri
Kendi Mutfağımdan...
Home » » TIRTIL KURABİYE TARİFİ

TIRTIL KURABİYE TARİFİ

Written By Unknown on 12 Şubat 2014 Çarşamba | Şubat 12, 2014






Kullanılan Malzemeler;

Yarım paket margarin
2 Yumurta
4,5 Su bardağı un
1 Çay bardağı sıvı yağ
2 Çay bardağı şeker
1 Paket kabartma tozu
1 Paket vanilya

YAPILIŞI

İlk olarak unu ve diğer malzemeleri koyup yoğurun yumuşak ve elinize yapışmayacak şekilde
bir hamur olmasına dikkat edin. Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar kopartarak tırtıl kurabiyesi
kalıbına elinizle itin ve şekli çıkartın bu şekilde hamur bitene kadar devam edin 160 derecelik fırında 25 dk pişirin ve piştikten sonra servis edin.

AFİYET OLSUN.
SHARE

About Unknown

4 yorum :

  1. Bizzat tattım çok lezzetli...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vermiş olduğum tarifler denenmiş tariflerdir. Beğenmenize sevindim.

      Sil
  2. Ben de şimdi dünden kalanı tadıyorum, gayet başarılı :)

    YanıtlaSil