Neslihan'dan
Leziz Yemek Tarifleri
Kendi Mutfağımdan...
Home » » KABAKLI CACIK TARİFİ

KABAKLI CACIK TARİFİ

Written By Unknown on 5 Mart 2014 Çarşamba | Mart 05, 2014



Yazın sıcak günlerinde vazgeçilmez bir tatdır. Tek başına olmasada yemeklerin yanında çok güzel gider. Her zaman salatalıkla deniyoruz bu seferde değişiklik olsun istedim. Gerçekten de çok güzel oluyor mutlaka deneyin beğeneceksiniz. İşte cacığımızın tarifi;


Kullanılan Malzemeler;

2 Adet orta boy kabak
1 Kase Süzme Yoğurt
1 Çay bardağı su
1 Diş sarımsak
1 Tatlı kaşığı kuru nane
1 Tatlı kaşığı tuz


YAPILIŞI

İlk olarak kabakların kabuklarını soymadan  rendeleyin. Suyunu süzdürmeyin.İnce ince doğranmış olan sarımsağı yoğurt ile karıştırın içine tuzunu da  atın.
En son olarak su ve naneyi ekleyip servis edebilirsiniz.

AFİYET OLSUN.
SHARE

About Unknown

0 yorum :

Yorum Gönder