Yazın sıcak günlerinde vazgeçilmez bir tatdır. Tek başına olmasada yemeklerin yanında çok güzel gider. Her zaman salatalıkla deniyoruz bu seferde değişiklik olsun istedim. Gerçekten de çok güzel oluyor mutlaka deneyin beğeneceksiniz. İşte cacığımızın tarifi;
Kullanılan Malzemeler;
2 Adet orta boy kabak
1 Kase Süzme Yoğurt
1 Çay bardağı su
1 Diş sarımsak
1 Tatlı kaşığı kuru nane
1 Tatlı kaşığı tuz
YAPILIŞI
İlk olarak kabakların kabuklarını soymadan rendeleyin. Suyunu süzdürmeyin.İnce ince doğranmış olan sarımsağı yoğurt ile karıştırın içine tuzunu da atın.
En son olarak su ve naneyi ekleyip servis edebilirsiniz.
AFİYET OLSUN.






0 yorum :
Yorum Gönder