Neslihan'dan
Leziz Yemek Tarifleri
Kendi Mutfağımdan...
Home » » LİMONATA TARİFİ

LİMONATA TARİFİ

Written By Unknown on 16 Mart 2014 Pazar | Mart 16, 2014




Kullanılan Malzemeler;

6 Adet limonun suyu
2 Adet limon kabuğu
1,5 Su bardağı toz şeker
3 Su bardağı su
4-5 Dal taze nane



YAPILIŞI

İlk önce limon suyu,su,limon kabukları ve şekeri tencereye ekleyip güzelce kaynatın. Kaynayan şurubun içerisine naneyi atıp  bir kenara alıp soğumaya bırakın. Dolapta 1 gece dinlendirin. Dinlenen şurubunuzu çıkarıp süzgeçten süzdürün. İçerisine 5 su bardağı daha su ekleyip üzerine taze nane ve buz koyup servis edebilirsiniz.

AFİYET OLSUN.




SHARE

About Unknown

0 yorum :

Yorum Gönder