Kullanılan Malzemeler;
4 Adet orta boy havuç
Yarım paket petibör bisküvi
1 Su bardağı şeker
1 Su bardağı çekilmiş ceviz
Üzeri İçin;
Hindistan Cevizi
YAPILIŞI
Havuçları yıkayın ve kabuklarını soyup rendeleyin. Havuçları yapacağınız tencere koyup üzerine şekeri dökün ve suyu çekip yumuşayana kadar pişirin. Bisküvileri robotta çektirin ve cevizleri de aynı şekilde robotta çektirin. Yoğuracağınız kabın içerisine soğuyan havuçları, bisküvi ve cevizi de ekleyip yoğurun. Yoğurduğunuz karışımdan ceviz büyüklüğünde parçalar alıp Hindistan cevizine bulayın ve servis tabağına koyun. Buzdolabında 1 saat beklettiktin üzerine kürdan takıp servis edin.
AFİYET OLSUN.
0 yorum :
Yorum Gönder