Kullanılan Malzemeler;
2 Yemek kaşığı sıvı yağ
3 Orta boy havuç
1 Su bardağı süzme yoğurt
5 Yemek kaşığı su
1 Diş sarımsak
1 Çay kaşığı tuz
Üzeri İçin;
Ceviz veya maydanoz
YAPILIŞI
Havuçları yıkayın ve rendeleyin. Tavaya yağı koyup rendelediğiniz havuçları koyun ve yumuşayana kadar kavurun. Havuç kavrulurken yoğurdun içine rendelenmiş sarımsak,tuz ve suyunu koyup karıştırın. Kavrulan havuçları kenara alın soğumasını bekleyin. Soğuyan havuçların üzerine yapmış olduğunuz yoğurdu ekleyip karıştırın. Servis edeceğiniz tabağa koyup üzerine maydanoz veya ceviz koyup servis edin.
AFİYET OLSUN.
0 yorum :
Yorum Gönder