1 Yemek kaşığı tereyağ
1 Kutu konserve mısır (250gr)
2 Adet kırmızı kapi biber
2 Yeşil biber
1 Adet kuru soğan
1 Tatlı kaşığı karabiber
1 Tatlı kaşığı pul biber
2 Tatlı kaşığı tuz
1 Tatlı kaşığı kişniş
Maydonoz (İnce kıyılmış)
Limon Suyu (İsteğe Göre)
YAPILIŞI
Tereyağını yapacağınız tavaya koyun ve eritin ardından mısırları ekleyip içerisinde 10-15 dk soteleyin. Kırmızı biberi,yeşil biber,soğanı ince ince doğrayın ve mısırların içine atın 10 dk daha soteleyin ve en son olarak maydonoz baharatları ekleyin ve karıştırın. Servis yapacağınız tabağa boşaltın ve üzerine maydanoz ekleyip servis edin. İster sıcak veya soğuk tüketebilirsiniz.
AFİYET OLSUN.
0 yorum :
Yorum Gönder