Neslihan'dan
Leziz Yemek Tarifleri
Kendi Mutfağımdan...
Home » » PERİŞAN TATLISI TARİFİ

PERİŞAN TATLISI TARİFİ

Written By Unknown on 6 Mayıs 2014 Salı | Mayıs 06, 2014






Kullanılan Malzemeler;

1 Paket kek
1 Paket krem şanti
Yarım paket çikolata sosu
1 Adet muz
Yarım su bardağı fındık veya ceviz

YAPILIŞI

Ben dün İmam Sarığı Pastası yaptım ondan kalan keki de bu şekilde değerlendirdim. Ben krema kullandım Başka bir tatlıdan artmıştı. Krem şantiyi yapın dolapta bekletin ve çikolata sosunu da yapıp soğumaya bırakın. Kekleri gelişi güzel doğrayın. Hazır kek aldıysanız küçük küpler halinde doğrayıp yapacağınız kaba koyun üzerine krem şantiyi ve en son olarak ta çikolata sosunu döküp dolapta 1 saat bekletin. Üzerini muz, fındık ve cevizle süsleyin. Servis edin.

AFİYET OLSUN.
SHARE

About Unknown

0 yorum :

Yorum Gönder