Kullanılan Malzemeler
1 Paket Puding
3 Su Bardağı Süt
25gr Katıyağ
Yarım Çay Kaşığı Muskat Rendesi
1 Çay Bardağı Çekilmiş Fındık
1 Çay Bardağı Kayısı (Doğranmış)
10-12 Adet Petibör Bisküvi
YAPILIŞI
İlk önce pudingi üç su bardağı süt ile pişirin. Ocağın altını kısın sonra içerisine yağı ve muskatı ilave edip karıştırmaya devam edin ve ocaktan alın 10dk bekletin Sıcaklığı gittikten sonra küp küp doğranmış kayısıyı ve çekilmiş fındığı ilave edip karıştırın . Streç filmin üzerine dökün ve yuvarlayın kenarlarını sıkıca bağlayıp dolaba koyun 3-4 saat bekletin. soğuyup ve sertleşmiş olan tatlınızı dilimleyip servis edin. AFİYET OLSUN
0 yorum :
Yorum Gönder