Neslihan'dan
Leziz Yemek Tarifleri
Kendi Mutfağımdan...
Home » » ÇİKOLATADAN DÜŞLER TARİFİ

ÇİKOLATADAN DÜŞLER TARİFİ

Written By Unknown on 15 Mayıs 2014 Perşembe | Mayıs 15, 2014




Kullanılan Malzemeler

1 Paket Puding
3 Su Bardağı Süt
25gr Katıyağ
Yarım Çay Kaşığı Muskat Rendesi
1 Çay Bardağı Çekilmiş Fındık
1 Çay Bardağı Kayısı (Doğranmış)
10-12 Adet Petibör Bisküvi


YAPILIŞI

İlk önce pudingi üç su bardağı süt ile pişirin. Ocağın altını kısın sonra içerisine yağı ve muskatı ilave edip karıştırmaya devam edin ve ocaktan alın  10dk bekletin  Sıcaklığı gittikten sonra küp küp doğranmış kayısıyı ve çekilmiş fındığı ilave edip karıştırın . Streç filmin üzerine dökün ve yuvarlayın kenarlarını sıkıca bağlayıp dolaba koyun 3-4 saat bekletin. soğuyup ve sertleşmiş olan tatlınızı dilimleyip servis edin. AFİYET OLSUN

SHARE

About Unknown

0 yorum :

Yorum Gönder