Neslihan'dan
Leziz Yemek Tarifleri
Kendi Mutfağımdan...
Home » » NEFİS SARIMSAKLI TAZE FASULYE YEMEĞİ TARİFİ

NEFİS SARIMSAKLI TAZE FASULYE YEMEĞİ TARİFİ

Written By Unknown on 24 Ekim 2014 Cuma | Ekim 24, 2014


Kullanılan Malzemeler

Yarım Kilo Fasulye
1 Çay Bardağı Sıvıyağ
2 Adet Orta Boy Kuru Soğan
3 Adet Orta Boy Domates
8-10 Diş Sarımsak
Yarım Yemek Kaşığı Salça
1 Çay Kaşığı Karabiber
Yarım Çay Kaşığı Pulbiber
1 Tatlı Kaşığı Tuz
1 Su Bardağı Su


YAPILIŞI

Fasulyeyi ister kırın istersenizde bıçakla dilebilirsiniz. Yıkayıp suyunu süzdürün. Tencereye yağı koyun üzerine küp küp doğradığınız soğanları ilave edip 1-2dk soteleyin. Soğanların üzerine fasulyeyi ve sarımsağı ilave edip 2-3dk kavrup kabukları soyulup küp küp doğranmış domatesleri,baharatları ve suyunu ilave edip kapağını kapatıp pişmeye bırakın. Pişen fasulye yemeğini servis edebilirsiniz.   AFİYET OLSUN
SHARE

About Unknown

0 yorum :

Yorum Gönder