Neslihan'dan
Leziz Yemek Tarifleri
Kendi Mutfağımdan...
Home » » KIRMIZI LAHANA TURŞUSU TARİFİ

KIRMIZI LAHANA TURŞUSU TARİFİ

Written By Unknown on 24 Ekim 2014 Cuma | Ekim 24, 2014


 



Kullanılan Malzemeler

1 Adet Orta Boy Lahana
4 Yemek Kaşığı Sirke
3 Yemek Kaşığı Limon Tuzu
1 Tatlı Kaşığı Tuz
Su


YAPILIŞI

Lahanaları istediğiniz büyüklükte doğrayıp bir tatlı kaşığı tuzu döküp ovalayın. Suyun altına tutup cam kavanoza koyun. Üzerine sirke ve limon tuzunu koyup üzerini geçecek kadar su koyup kavanozun kapağını kapatın çalkalayın. 2-3 gün buzdolabında bekletin. Salatalarda istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.   AFİYET OLSUN


SHARE

About Unknown

0 yorum :

Yorum Gönder