Neslihan'dan
Leziz Yemek Tarifleri
Kendi Mutfağımdan...
Home » » MISIR UNLU HAMSİ TAVA TARİFİ

MISIR UNLU HAMSİ TAVA TARİFİ

Written By Unknown on 23 Ekim 2014 Perşembe | Ekim 23, 2014





Kullanılan Malzemeler

1 Kilo Hamsi
Yarım Su Bardağı Mısır Unu
Yarım Çay Bardağı Sıvıyağ
1 Tatlı Kaşığı Tuz


YAPILIŞI

Hamsileri temizleyip yıkayın.
Balıkların suları süzülsün.
Mısır unu ve tuzu bi kaba koyup elinizle karıştırın balıkları teker teker unlayın.
Balık tavasına az yağ koyup balıkları dizin ve kızarınca balık tavasının kapağıyla çevirin.
Balıklar kızardıktan sonra salatalar,yeşillikler,soğan ve limon dilimleriyle servis edin.

AFİYET OLSUN
SHARE

About Unknown

0 yorum :

Yorum Gönder