Neslihan'dan
Leziz Yemek Tarifleri
Kendi Mutfağımdan...
Home » » MISIR UNLU ÇİNEKOP TAVA TARİFİ

MISIR UNLU ÇİNEKOP TAVA TARİFİ

Written By Unknown on 23 Ekim 2014 Perşembe | Ekim 23, 2014






Kullanılan Malzemeler

1 Kilo Çinekop
Yarım Su Bardağı Mısır Unu
Yarım Çay Bardağı Sıvıyağ
1 Tatlı  Kaşığı Tuz


YAPILIŞI

Balıkları temizleyip yıkayın.
Suyunu çekmesini bekleyin.
Mısır ununu ve tuzu bir kaba koyup elinizle karıştırın balıkları teker teker unlayın.
Balık tavasına çok az yağ koyup balıkları dizin kızarınca balık tavasının kapağıyla çevirin.
Balıklar kızardıktan sonra Salata çeşitleri,yeşillikler,soğan ve limon dilimiyle servis edin.

AFİYET OLSUN
SHARE

About Unknown

0 yorum :

Yorum Gönder