1 Adet Tavuk Göğsü (500gr)
1 Adet Orta Boy Kurusoğan
4 Diş Sarımsak
10 Dal Maydanoz
1,5 Çay Bardağı Kurutulmuş Ekmek
Yarım Çay Bardağı Sıvıyağ
1 Adet Yumurta
1,5 Tatlı Kaşığı Tuz
1 Tatlı Kaşığı Kimyon
1 Çay Kaşığı Karabiber
Pulbiber (isteğe göre)
YAPILIŞI
Tavuk göğsünü büyük parçalar halinde doğrayıp robottan geçirin. Yoğurcağınız kaba bütün malzemeleri ekleyip yoğurun. Ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp şekil verin. Kızdırılmış yağda kızartın. Sıcak sıcak servis edin. AFİYET OLSUN
0 yorum :
Yorum Gönder