Neslihan'dan
Leziz Yemek Tarifleri
Kendi Mutfağımdan...
Home » » TAVUK KÖFTESİ TARİFİ

TAVUK KÖFTESİ TARİFİ

Written By Unknown on 17 Ocak 2015 Cumartesi | Ocak 17, 2015




Kullanılan Malzemeler

1 Adet Tavuk Göğsü (500gr)
1 Adet Orta Boy Kurusoğan
4 Diş Sarımsak
10 Dal Maydanoz
1,5 Çay Bardağı Kurutulmuş Ekmek
Yarım Çay Bardağı Sıvıyağ
1 Adet Yumurta
1,5 Tatlı Kaşığı Tuz
1 Tatlı Kaşığı Kimyon
1 Çay Kaşığı Karabiber
Pulbiber (isteğe göre)


YAPILIŞI

Tavuk göğsünü büyük parçalar halinde doğrayıp robottan geçirin. Yoğurcağınız kaba bütün malzemeleri ekleyip yoğurun. Ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp şekil verin. Kızdırılmış yağda kızartın. Sıcak sıcak servis edin.              AFİYET OLSUN

SHARE

About Unknown

0 yorum :

Yorum Gönder