MISIR UNLU BARBUN BALIĞI KIZARTMASI TARİFİ
Written By Unknown on 16 Ocak 2015 Cuma | Ocak 16, 2015
Kullanılan Malzemeler
500gr Barbun
Yarım Su Bardağı Mısır Unu
Yarım Su Bardağı Sıvıyağ
1 Çay Kaşığı Tuz
YAPILIŞI
Barbun balıklarını ayıklayıp üzerini güzelce yıkayın. Çünkü barbun balık pullu oldukları için güzel yıkanması gerekiyor. Ayıklanıp yıkandıktan sonra süzgeçe koyup suyunu süzdürün. Mısır ununun içersine tuzu ekleyip elinizle karıştırın. Balıkları mısır ununa bulayıp kızdırılmış olan yağda arkalı önlü kızartın. Yanında salata,soğan ve mezelerle servis edebilirsiniz. AFİYET OLSUN
0 yorum :
Yorum Gönder