Neslihan'dan
Leziz Yemek Tarifleri
Kendi Mutfağımdan...
Home » » MISIR UNLU BARBUN BALIĞI KIZARTMASI TARİFİ

MISIR UNLU BARBUN BALIĞI KIZARTMASI TARİFİ

Written By Unknown on 16 Ocak 2015 Cuma | Ocak 16, 2015





Kullanılan Malzemeler

500gr Barbun
Yarım Su Bardağı Mısır Unu
Yarım Su Bardağı Sıvıyağ
1 Çay Kaşığı Tuz



YAPILIŞI

Barbun balıklarını ayıklayıp üzerini güzelce yıkayın. Çünkü barbun balık pullu oldukları için güzel yıkanması gerekiyor. Ayıklanıp yıkandıktan sonra süzgeçe koyup suyunu süzdürün. Mısır ununun  içersine tuzu ekleyip elinizle karıştırın. Balıkları mısır ununa bulayıp kızdırılmış olan yağda arkalı önlü kızartın. Yanında salata,soğan ve mezelerle servis edebilirsiniz.    AFİYET OLSUN
SHARE

About Unknown

0 yorum :

Yorum Gönder