Neslihan'dan
Leziz Yemek Tarifleri
Kendi Mutfağımdan...
Home » » MEYVELERİN KARARMAMASI VE UZUN SÜRE TAZE KALMASI

MEYVELERİN KARARMAMASI VE UZUN SÜRE TAZE KALMASI

Written By Unknown on 19 Şubat 2014 Çarşamba | Şubat 19, 2014



Merhabalar yeni bilgilerle yine  karşınızdayım. Bugün bir programda duydum ve bende sizlerle paylaşmak istedim.vereceğim bilgiler basit ama partik bilgiler;
- Canınız elma veya ayva mı istedi yediniz ama bir kısmı kaldı mı?
- Evde ufak çocuğunuz mu var benim gibi elmasını veya ayvasının hepsini yemedi mi?
Kalan meyvenizin (elma,armut, ve ayva)  üzerine limon sürün  kararmamasını uzun süre taze kalmasını sağlayın :)

 Meyveler bildiğiniz üzere çok uzun süre saklanamaz ya buruşur ya da çürümeye başlar. Çürüdüğü zaman yanındakileri de çürütür. Çoğu meyve bu şekilde ziyan olur. Meyvelerinizi (elma,armut,ayva vb.) beyaz peştamal kağıdına sarıp meyvelik kısmına yan yana koyun 1 hafta da kötü olmaya başlayan meyve böylece 1 ay gibi bir süre taze tutabilirsiniz.
Umarım vermiş olduğum bilgilerle faydalı olmuşumdur.

Sofranızdan Bereket Yüzünüzden Gülücükler Hiç Bir Zaman Eksik Olmasın.

  






SHARE

About Unknown

0 yorum :

Yorum Gönder