Merhabalar yine bir yemek tarifiyle daha karşınızdayım ben evimde denemiş oldugum tarifleri yazıyorum. Sizinde bundan sonra severek hazırlayacağınızı umuyorum ve yorumlarınızı bekliyorum.
Kullanılan Malzemeler;
1 Adet kalçalı but
1,5 Su bardağı bulgur
3 Su bardağı tavuk suyu
2 Tatlı kaşığı tuz
YAPILIŞI
İlk olarak tavuğunuzu haşlayın ve soğutun istediğiniz büyüklükte parçalayın.
Tavuk suyunu bir tencereye boşaltın ve kaynamasını bekleyin kaynadıktan sonra bulguru ilave edin
en son olarak tavuk parçalarını ve tuzu ekleyin, karıştırın. Ocağın altını kısıp suyunu çekmesini bekleyin. İsteğe göre biraz sulu bırakıp kapağını kapatıp 10-15 dk bekletip bu şekilde de yapabilirsiniz.
AFİYET OLSUN.
0 yorum :
Yorum Gönder