ETLİ BİBER KAVURMASI TARİFİ
Written By Unknown on 19 Mayıs 2014 Pazartesi | Mayıs 19, 2014
Kullanılan Malzemeler
300gr Kuşbaşı Et
3 Adet Orta Boy Kuru Soğan
500gr Sivri Biber veya Çarliston Biber
5- 6 Adet Orta Boy Domates
2 Talı Kaşığı Tuz
1 Tatlı Kaşığı Pulbiber
1 Tatlı Kaşığı Karabiber (İsteğe göre)
YAPILIŞI
İlk önce kuşbaşı etlerimizi ısıtılmış tencereye atın suyunu çektikten sonra yağı ekleyip 2dk daha kavurun ve küp küp doğranmış soğanları ilave edip kavurun. Sonra biberleri,domatesleri ve baharatları ilave edip pişirin. Piştikten sonra sıcak sıcak servis edebilirsiniz. AFİYET OLSUN.
0 yorum :
Yorum Gönder