Neslihan'dan
Leziz Yemek Tarifleri
Kendi Mutfağımdan...
Home » » ETLİ BİBER KAVURMASI TARİFİ

ETLİ BİBER KAVURMASI TARİFİ

Written By Unknown on 19 Mayıs 2014 Pazartesi | Mayıs 19, 2014



Kullanılan Malzemeler

300gr Kuşbaşı Et
3 Adet Orta Boy Kuru Soğan
500gr Sivri Biber veya Çarliston Biber
5- 6 Adet Orta Boy Domates
2 Talı Kaşığı Tuz
1 Tatlı Kaşığı Pulbiber
1 Tatlı Kaşığı Karabiber (İsteğe göre)


YAPILIŞI

İlk önce kuşbaşı etlerimizi ısıtılmış tencereye  atın suyunu çektikten sonra yağı ekleyip 2dk daha kavurun ve küp küp doğranmış soğanları ilave edip kavurun. Sonra biberleri,domatesleri ve baharatları ilave edip pişirin. Piştikten sonra sıcak sıcak servis edebilirsiniz. AFİYET OLSUN.
SHARE

About Unknown

0 yorum :

Yorum Gönder