Neslihan'dan
Leziz Yemek Tarifleri
Kendi Mutfağımdan...
Home » » SOĞANLI VE BAHARATLI FIRINDA KANAT TARİFİ

SOĞANLI VE BAHARATLI FIRINDA KANAT TARİFİ

Written By Unknown on 16 Mayıs 2014 Cuma | Mayıs 16, 2014




Kullanılan Malzemeler

1 Kilo Kanat
2 Adet Orta Boy Soğan
1-2 Diş Sarımsak
2 Tatlı kaşığı Kekik
2 Tatlı Kaşığı Pulbiber
2 Tatlı Kaşığı Tuz
1 Yemek Kaşığı Sıvıyağ


YAPILIŞI

Tavukları temizleyip yıkayın ve suyunu süzdürün. Alüminyum arasını açıp tavukları koyun üzerine soğanları piyazlık doğrayın. Baharatları ve yağını döküp alüminyum folyoyu kapatın 180derece de 20-25dk pişirin. Sıcak sıcak servis edin. AFİYET OLSUN.

SHARE

About Unknown

0 yorum :

Yorum Gönder