Neslihan'dan
Leziz Yemek Tarifleri
Kendi Mutfağımdan...
Home » » KARNIBAHAR KIZARTMASI TARİFİ

KARNIBAHAR KIZARTMASI TARİFİ

Written By Unknown on 26 Mayıs 2014 Pazartesi | Mayıs 26, 2014






Kullanılan Malzemeler

1 Kilo Karnıbahar
3 Adet Yumurta
1,5 Tatlı Kaşığı Tuz



Kızartmak İçin
1 Su Bardağı Sıvıyağ


Yoğurt Sosu
2 Su Bardağı Yoğurt
2 Diş Sarımsak
Tuz

YAPILIŞI

Karnıbaharları temizleyip,yıkayın ve su dolu tencerede haşlayın. Haşlanmış olan karnıbaharları soğuması için bekletin yumurta ve tuzu iyice çırpın karnıbaharları yumurtaya bulayıp kızdırılmış yağın içerisine koyun ve iki tarafını da iyice kızartın. Bütün karnıbaharlar bitene kadar aynı işlemi devam ettirin. Yoğurt Sosuyla servis edin.   AFİYET OLSUN
SHARE

About Unknown

0 yorum :

Yorum Gönder