Neslihan'dan
Leziz Yemek Tarifleri
Kendi Mutfağımdan...
Home » » BOL KÖPÜKLÜ SUSURLUK AYRANI TARİFİ

BOL KÖPÜKLÜ SUSURLUK AYRANI TARİFİ

Written By Unknown on 11 Eylül 2014 Perşembe | Eylül 11, 2014



 Merhabalar bugünkü yapacağımız tarif susurluk ayranı  basit olduğu kadar da lezzetlidir. Susurluk ayranını yolu ordan geçenlerin mutlaka vazgeçilmezidir. Artık evinizde rahatlıkla,seve seve yapıp içebilirsiniz.Umarım beğenirsiniz. Yorumlarınızı bekliyorum. İşte susurluk ayranın yapılışı;

Kullanılan Malzemeler

9-10 Yemek Kaşığı Yoğurt
4 Su Bardağı Su
Yarım Su Bardağı Süt
1 Tatı Kaşığı Tuz (isteğe bağlı)


YAPILIŞI

Önce yoğurdu karıştırma kabına koyun el blenderı  ile çırpın. Yoğurdun üzerine suyu ilave edip iyice blenderla çırpın en son olarak sütü ekleyin köpürene kadar iyice çırpın, tuz ekleyin. İstediğiniz büyüklükte bardaklara boşaltıp servis edin.       AFİYET OLSUN 
SHARE

About Unknown

1 yorum :