BOL KÖPÜKLÜ SUSURLUK AYRANI TARİFİ
Written By Unknown on 11 Eylül 2014 Perşembe | Eylül 11, 2014
Merhabalar bugünkü yapacağımız tarif susurluk ayranı basit olduğu kadar da lezzetlidir. Susurluk ayranını yolu ordan geçenlerin mutlaka vazgeçilmezidir. Artık evinizde rahatlıkla,seve seve yapıp içebilirsiniz.Umarım beğenirsiniz. Yorumlarınızı bekliyorum. İşte susurluk ayranın yapılışı;
Kullanılan Malzemeler
9-10 Yemek Kaşığı Yoğurt
4 Su Bardağı Su
Yarım Su Bardağı Süt
1 Tatı Kaşığı Tuz (isteğe bağlı)
YAPILIŞI
Önce yoğurdu karıştırma kabına koyun el blenderı ile çırpın. Yoğurdun üzerine suyu ilave edip iyice blenderla çırpın en son olarak sütü ekleyin köpürene kadar iyice çırpın, tuz ekleyin. İstediğiniz büyüklükte bardaklara boşaltıp servis edin. AFİYET OLSUN
Denedim gerçekten çok güzel oldu.
YanıtlaSil