Kullanılan Malzemeler
2 Adet Kalçalı But (750gr)
Kanat (500gr)
1 Su Bardağı Su
3 Orta boy Patates(isteğe göre)
YAPILIŞI
Tavukları yıkayıp teflon tavaya dizin. Üzerine bir su bardağı suyu döküp kısık ateşte suyunu çekene kadar bekleyin. Ondan sonra cızırdama seslerini duyacaksınız ve tavuklarınız kızarmaya başlacak. Diğer tarafını da çevirip kızartın. Dilerseniz üzerine ortadan ikiye bölünmüş patates koyup onlarda üzerinde haşlanır. Patatesleri tavuğun içindeki su kaynamaya başlayınca koyun.Tavukları diğer tarafı kızarcağı zaman çevirirken patatesleri bir kenara koyun sonra tekrar dizin.Tavuklar pişince patateslerde pişmiş demektir. Tavukları patateslerle servis edebilirsiniz. AFİYET OLSUN.
0 yorum :
Yorum Gönder