Neslihan'dan
Leziz Yemek Tarifleri
Kendi Mutfağımdan...
Home » » YAĞSIZ TAVUK KIZARTMA VE ÜZERİNDE PATATES HAŞLAMA TARİFİ

YAĞSIZ TAVUK KIZARTMA VE ÜZERİNDE PATATES HAŞLAMA TARİFİ

Written By Unknown on 16 Ekim 2014 Perşembe | Ekim 16, 2014





Kullanılan Malzemeler

2 Adet Kalçalı But (750gr)
Kanat (500gr)
1 Su Bardağı Su
3 Orta boy Patates(isteğe göre)


YAPILIŞI

Tavukları yıkayıp teflon tavaya dizin. Üzerine bir su bardağı suyu döküp kısık ateşte suyunu çekene kadar bekleyin. Ondan sonra cızırdama seslerini duyacaksınız ve tavuklarınız kızarmaya başlacak. Diğer tarafını da çevirip kızartın. Dilerseniz üzerine ortadan ikiye bölünmüş patates koyup onlarda üzerinde haşlanır. Patatesleri tavuğun içindeki su kaynamaya başlayınca koyun.Tavukları diğer tarafı kızarcağı zaman çevirirken patatesleri bir kenara koyun sonra tekrar dizin.Tavuklar pişince patateslerde pişmiş demektir. Tavukları patateslerle servis edebilirsiniz.   AFİYET OLSUN.
SHARE

About Unknown

0 yorum :

Yorum Gönder