Kullanılan Malzemeler
3 Adet Yumurta
2-3 Dal Yeşil Soğan
5-6 Dal Maydanoz
1 Yemek Kaşığı Limon Suyu
1 Yemek Kaşığı Sıvıyağ
1 Çay Kaşığı Karabiber
1 Çay Kaşığı Pulbiber
1 Çay Kaşığı Tuz
YAPILIŞI
Yumurtaların üzerini geçecek şekilde su koyup kaynatalım. Haşlanmış olan yumurtayı soğuk suya tutup kabuklarını soyun. Yumurtaları istediğiniz şekilde doğrayabilirsiniz. Yeşillikleride ince ince doğrayın. Servis yapacağınız kaba ilk önce yeşillikleri koyun üzerine doğranmış olan yumurtaları ve yumurtanın üzerine de biraz yeşillik serpiştirin. En son olarak ta baharat,yağ,limon ekleyip servis edin. AFİYET OLSUN
0 yorum :
Yorum Gönder