Neslihan'dan
Leziz Yemek Tarifleri
Kendi Mutfağımdan...
Home » » KARNABAHAR KIZARTMASI TARİFİ

KARNABAHAR KIZARTMASI TARİFİ

Written By Unknown on 23 Aralık 2014 Salı | Aralık 23, 2014




Kullanılan Malzemeler

Yarım Kilo Karnıbahar
1 Adet Yumurta
Yarım Su Bardağı Un
1,5 Tatlı Kaşığı Tuz



Kızartmak İçin
Yarım  Su Bardağı Sıvıyağ


Yoğurt Sosu
1 Su Bardağı Yoğurt
1-2 Diş Sarımsak
Tuz

YAPILIŞI

Karnıbaharları temizleyip,yıkayın ve su dolu tencerede haşlayın. Haşlanmış olan karnıbaharları soğuması için bekletin ve ezin içersine yumurta,tuz ekleyip karıştırın. Tavaya yağı koyup biraz kızdırın yapmış olduğunuz karışımdan kaşık yardımıyla alıp üzerine bastırın arkalı önlü kızartın. Kızaran karnabaharları tabağa alın. Yoğurt Sosuyla servis edin.   AFİYET OLSUN
SHARE

About Unknown

0 yorum :

Yorum Gönder