Kullanılan Malzemeler
Yarım Kilo Karnıbahar
1 Adet Yumurta
Yarım Su Bardağı Un
1,5 Tatlı Kaşığı Tuz
Kızartmak İçin
Yarım Su Bardağı Sıvıyağ
Yoğurt Sosu
1 Su Bardağı Yoğurt
1-2 Diş Sarımsak
Tuz
YAPILIŞI
Karnıbaharları temizleyip,yıkayın ve su dolu tencerede haşlayın. Haşlanmış olan karnıbaharları soğuması için bekletin ve ezin içersine yumurta,tuz ekleyip karıştırın. Tavaya yağı koyup biraz kızdırın yapmış olduğunuz karışımdan kaşık yardımıyla alıp üzerine bastırın arkalı önlü kızartın. Kızaran karnabaharları tabağa alın. Yoğurt Sosuyla servis edin. AFİYET OLSUN
0 yorum :
Yorum Gönder