Neslihan'dan
Leziz Yemek Tarifleri
Kendi Mutfağımdan...
Home » » HAYDARİ TARİFİ

HAYDARİ TARİFİ

Written By Unknown on 29 Ocak 2015 Perşembe | Ocak 29, 2015



Kullanılan Malzemeler

2 Su Bardağı Süzme Yoğurt
10-12 Dal Dereotu
2 Yemek Kaşığı Tereyağı
1  Yemek Kaşığı Kuru Nane
3 Diş Sarımsak
1 Çay Kaşığı Tuz


YAPILIŞI

Süzme yoğurdunu derin bir kaba alın. Dereotunu ve sarımsağı ince ince doğrayın.Yoğurdun içersine ilk önce sarımsak ve tuzu ekleyin ardından eritip,soğuyan tereyağını ve kuru naneyi ekleyip karıştırın. En son olarak ince kıyılmış dereotunu da ekleyip karıştırın. Haydari mezemiz hazır istediğiniz servis tabağına koyup servis edebilirsiniz. 

AFİYET OLSUN
SHARE

About Unknown

0 yorum :

Yorum Gönder