Neslihan'dan
Leziz Yemek Tarifleri
Kendi Mutfağımdan...
Home » » KIYMALI KAPUSKA YEMEĞİ TARİFİ

KIYMALI KAPUSKA YEMEĞİ TARİFİ

Written By Unknown on 9 Ocak 2015 Cuma | Ocak 09, 2015



 

Kullanılan Malzemeler

1 Kilo Lahana
2 Yemek Kaşığı Svıyağ
200gr Kıyma
1 Adet Kuru Soğan
2 Adet Yeşil Biber
1 Yemek Kaşığı Domates Salçası
1 Yemek Kaşığı Biber Salçası
Tuz
Pulbiber
Karabiber
Yarım Çay Bardağı Prinç
1,5 Su Bardağı Su


YAPILIŞI

İlk önce lahanayı parmak kalınlığında doğrayıp yıkayın ve suyunu süzdürün. Tencereye sıvıyağı koyup üzerine kıymayı koyup kavurun. İnce doğranmış soğan ve biberleride ilav edip kavurmaya devam edin. Salçasını ve baharatlarını ekleyip kavrulduktan sonra lahanayı azar ekleyip karıştırın. Hepsini tencereye kayun ve karıştırın. En son olarak ta prinç ve suyuda ekleyip kapağını kapatıp pişmeye bırakın. Pişen yemeğimzi sıcak sıcak servis edebilirsiniz.    AFİYET OLSUN
SHARE

About Unknown

0 yorum :

Yorum Gönder