Neslihan'dan
Leziz Yemek Tarifleri
Kendi Mutfağımdan...
Home » » TAVADA MAYASIZ LAVAŞ YAPILIŞI

TAVADA MAYASIZ LAVAŞ YAPILIŞI

Written By Unknown on 14 Şubat 2015 Cumartesi | Şubat 14, 2015




Kullanılan Malzemeler

2,5 Su Bardağ Un
2 Yemek Kaşığı Yoğurt
1 Çay Kaşığı Tuz
1 Su Bardağından Biraz Eksik Su



YAPILIŞI

Yoğurma kabına un,yoğurt,tuz ve suyu yavaş yavaş ilave ederek yoğurun. Cevizden biraz daha büyük bezeler yapın. Teker teker oklavayla açıp tavada pişirin. Bütün bezeler bitene kadar aynı işlemi devam ettirin. Pişirdiğiniz lavaşın üzerini kapatmayı unutmayın yoksa kurur. Pişirdiğiniz lavaşları ister kahvaltıda istersenizde yemekte tüketebilirsiniz.  AFİYET OLSUN
SHARE

About Unknown

0 yorum :

Yorum Gönder