Neslihan'dan
Leziz Yemek Tarifleri
Kendi Mutfağımdan...
Home » » KREMALI VE TAVUKLU MAKARNA TARİFİ

KREMALI VE TAVUKLU MAKARNA TARİFİ

Written By Unknown on 20 Mart 2015 Cuma | Mart 20, 2015




Kullanılan Malzemeler

3 Yemek kaşığı Sıvıyağ
6 Adet Tavuk Baget Kemiksiz
5 Su Bardağı Su
1 Paket Krema (200ml)
1 Çay Kaşığı Karabiber
1,5 Tatlı Kaşığı Tuz
Yarım Çay Kaşığı Kuru Kekik
2 Diş Sarımsak
1 Paket Makarna (500gr)


YAPILIŞI

Tencereye sıvıyağı koyup kızdırın tavukları atıp kızartın. Üzerine suyunu,kremasını ilave edin. Karabiber,tuz,kekik ve ince doğranmış sarımsakları ilave edip karıştırıp kaynamaya bırakın. Kaynadıktan sonra üzerine makarnayı ilave edip ocağın altını kısın suyunu çekene kadar pişirin. Pişen makarnayı istediğiniz gibi servis edebilirsiniz. Enfes bir tat mutlaka deneyin.                  

AFİYET OLSUN



SHARE

About Unknown

0 yorum :

Yorum Gönder