Neslihan'dan
Leziz Yemek Tarifleri
Kendi Mutfağımdan...
Home » » BAL KABAĞI TOPLARI TARİFİ

BAL KABAĞI TOPLARI TARİFİ

Written By Unknown on 12 Şubat 2014 Çarşamba | Şubat 12, 2014





Kullanılan Malzemeler;

1 Kg bal kabağı
2 Su bardağı şeker
200 gr Petibör bisküvi
1 Su bardağı ceviz içi (iri çekilmiş)

Üzeri için;

Hindistan cevizi

YAPILIŞI

Bal kabağını küçük parçalara ayırıp şekerle karıştırın.Kısık ateşte kabaklar yumuşayıp iyice ezilene kadar pişirin.Yumuşadıktan sonra altını kapatıp soğumaya bırakın.
Soğuduktan sonra 200 gr bisküviyi un haline getirip ,içine iri parçalara ayırdığımız cevizi de ekleyerek yoğuruyoruz.
Minik toplar yaparak hindistan cevizine bulayarak servis yapabilirsiniz

 AFİYET OLSUN.

 

SHARE

About Unknown

0 yorum :

Yorum Gönder